5 maart 2017

Lokale fusie en landelijke verkiezing centraal in Politiek Café op 7 maart.

Dinsdagavond 7 maart wordt in Politiek Café het Gooi dat gehouden wordt in het Brinkhuis, Brink 29 te Laren, gedebatteerd over locale en landelijke onderwerpen.

Om 20.00 uur zit een aantal politieke kopstukken uit de BEL-regio aan tafel die onder leiding van presentator Erik de Zwart de degens zullen kruisen over de door de provincie Noord-Holland aangekondigde fusie binnen de Gooi en Vechtstreek én de a.s. Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart.

Stellingen als ‘ De Commissaris kan me nog meer vertellen !’ en ’Voorstanders van het behoud van zelfstandigheid houden de vooruitgang van het Gooi tegen’ alsook vragen als ‘Wordt het niet eens tijd dat er over links gaat worden geregeerd?’ en ‘Wie doet het straks met wie? ’ zijn actuele onderwerpen waarover door de deelnemende partijen nogal verschillend wordt gedacht. Kortom voor de zwevende en niet-zwevende kiezer is er een overvolle agenda over bestuurbaarheid, financiën, zorg, duurzaamheid en ‘Nederland eerst?” Daarnaast is er voor het aanwezige publiek volop de gelegenheid om vragen te stellen aan de dame en heren
politici.

Deelnemers aan het debat zijn: Larissa Landré, Groen Links, Peter Calis Larens Behoud, Bart de Nie VVD, Bert Rebel CDA, Martijn Gebbink D66, en Marcus van den Brink PVDA.

De toegang is gratis.