1 februari 2017

POLITIEK CAFÉ HET GOOI IN TEKEN VAN TWEEDE KAMER VERKIEZINGEN

Donderdagavond 9 februari om 20.00 uur staat het Politiek Café Het Gooi in de theaterzaal van het Brinkhuis, Brink 29  te Laren bol van de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag 15 maart a.s.

De verkiezingscampagnes van de diverse politieke partijen zijn inmiddels in volle gang. Het wordt een strijd op vele fronten. Aan de rechterkant een keiharde tweestrijd tussen Mark Rutte en Geert Wilders. In wat voor land willen ze precies wonen en wie kan dat het beste leiden? Aan de linkerkant wordt ook een potje stevig gevochten. Wie wordt de leider op links? Lodewijk Asscher van de PvdA, Emile Roemer van de SP of Jesse Klaver van Groen Links? En wie vecht om het grijze politieke midden? 50+ ? CDA? Of D66? Wie wordt de onmisbare spil van het centrum? En wie van de nieuwkomers gaat – als één van de 31 deelnemende partijen – er alsnog met 1 of meer van de 150 kamerzetels vandoor?

Aan tafel vertegenwoordigers van 50+, D66, CDA, PVDA en VVD die een pittig debat zullen voeren onder leiding van presentator Erik de Zwart over zaken als veiligheid, immigratie, pensioenen, zorg, herindeling en natuurlijk financiën.

Deelnemende politici zijn:  Gijs van Dijk (PvdA), Michel Rog (CDA), Léonie Sazias (50+), Matthijs Sienot (D66) ,  en Zohair el Yassini (VVD).

Uiteraard wordt het publiek volop in de gelegenheid gesteld vragen te stellen. Politiek Café Het Gooi is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie:

Leo Janssen, voorzitter politiek café het gooi

06 53 428 739   of leo_janssen@kpnmail.nl