BEL Ombudsteam

10 Oktober 2014 heeft de PvdA BEL besloten tot oprichting van een ombudsteam.
Hans Spekman verrichtte de aftrap en jaarlijks is er een bijeenkomst met Grace Tanaman, ons aanspreekpunt in de 2e kamer.

In ons ombudsteam staan wij klaar om mensen te helpen met wat men soms ‘kleine problemen’ noemt. Noem ze klein, maar het gaat hier wel om grote ergernissen: overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek, gebrekkige huisvesting, allemaal zaken die mensen dagelijks raken.

Ombudswerk richt zich traditiegetrouw vooral op klachten over overheidsinstanties, maar wij kunnen je ook op weg helpen als je niet goed weet bij welke instantie je moet aankloppen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een geschil met gemeente, bank, belasting of woningbouwvereniging.
Het ombudsteam is er vooral om de weg te wijzen en te adviseren; u zult zelf uw probleem moeten oplossen.

Ook wanneer je geen lid bent van de PvdA is het mogelijk om de hulp van een ombudsteam in te schakelen. Er wordt op geen enkele manier onderscheid gemaakt; iedereen mag en kan bij een ombudsteam aankloppen.
De hulp is geheel kosteloos, waardoor degenen die beschikken over weinig financiële middelen ook op ons kunnen rekenen. Momenteel hebben ongeveer 180 lokale afdelingen van de PvdA een ombudsteam opgericht.
Zo ook de PvdABEL.

Ons nummer is Pvda BEL: 06-30575214
ons e-mail adres: info@pvdabel.nl