Klimaatstress? Niet nodig! – Over Energiebesparing, 12 juni 20 uur – Gemeentehuis Eemnes

19 mei 2019

Praktische tips op informatieavond PvdA: Klimaatstress? Niet nodig!

Op woensdag 12 juni om 20.00 uur – inloop 19:30 – organiseert de PvdA Eemnes een avond over energietransitie en het klimaat en wat wij zelf met simpele maatregelen kunnen doen.
Nu de overgang naar duurzame energie steeds dichterbij komt, voelen meer en meer mensen zich bezorgd. Wat gaat het kosten en kan ik het wel betalen? Klimaatstress! De PvdA heeft een specialist uitgenodigd om te vertellen hoe je zelf je energieverbruik kunt terugdringen. Met eenvoudige maatregelen en een goede onderhoudsplanning is al heel veel te winnen. Zelfs met een kleine beurs. Met een stijgende energieprijs is investeren in duurzaamheidsmaatregelen lucratief.
Wethouder Lankreijer zal het beleid voor een energiezuinig Eemnes toelichten. De gemeente kan een duurzaamheidslening verstrekken waarmee je energiebesparende maatregelen kunt financieren. Het voordeel daarvan is dat je nu al energie kunt besparen tegen lage kosten omdat de aflossing van de lening voor een groot deel wordt gecompenseerd door een lagere energierekening. Dat is investeren in de toekomst!

Ben je ook benieuwd naar de plannen en welke maatregelen je zelf kunt nemen? Kom dan op woensdag 12 juni naar het Gemeentehuis Eemnes. Inloop vanaf 19.30 uur, start bijeenkomst om 20.00 uur tot ca. 22.00.
De entree is gratis.