We mogen weer

4 juli 2021

Door corona heeft het verenigingsleven in Eemnes de afgelopen anderhalf jaar grotendeels stil gelegen. Helaas, maar ook begrijpelijk, hebben veel leden hun lidmaatschap opgezegd. Maar we mogen weer! Lekker buiten of binnen sporten in teamverband. Samen zingen of dansen. En natuurlijk na afloop samen een glaasje drinken op het terras, in de sportkantine of in het Huis van Eemnes.

De afgelopen periode is voor veel verenigingen financieel moeilijk geweest. Een reden te meer voor iedereen om weer mee te doen en lid te worden van een van onze Eemnesser verenigingen.

Mochten de financiën een probleem zijn, dan zijn er via de gemeente diverse mogelijkheden om aan de contributie bij te dragen of om die te over te nemen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Neem hiervoor contact op met Sportief en Gezond BEL of vraag het na bij je vereniging.

Ook zwembad de Biezem is weer (beperkt) open. Kinderen uit gezinnen met lage inkomens kunnen gratis een 10-badenkaart krijgen via het Kinderarrangement. Bekijk alle mogelijkheden door te klikken op: Meedoen